Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Jeans riemen voor hem en haar

Wij verkopen elastische jeans riemen (v.a. 7,50 p.st). Ze passen altijd als je een omvang hebt van 95 cm tot 115 cm. Jeans riemen passen altijd, doordat zij rekbaar zijn!

Wij bieden een compleet en onderscheidend aanbod jeans riemen. Je kunt bij ons kiezen uit een ruim aanbod van kleuren.  De geschikte kleur zit er altijd voor je bij! 

Jeans riemen zijn belangrijk om verschillende redenen. Zij zorgen ervoor dat ook jeans op hun plek blijven zitten en een mooie riem kan jouw outfit op een hoger plan brengen.

Ooit leerden wij dat jeans riemen qua kleur moesten overeenkomen met de kleur van je hoge of lage laarzen, schoenen of van je sweater. Dat idee is al lang verlaten.
Jeans riemen mogen qua kleur best geheel afwijken. Dat is bij een spijkerbroek zelfs veel leuker. En bij andere kleding is dat zeker leuker.
Het is daarom goed om te weten dat iedereen bij ons geschikte jeans riemen kan vinden! 


 

        

Enkelkleurige   en   Meerkleurige

(v.a. € 7,50 per stuk)

 

Jeans riemen in verschillende kleuren

Onze collectie  jeans riemen bestaat uit verschillende kleuren. Zo hebben wij jeans riemen in de basis kleuren als zwart, bruin, blauw, groen, legergroen,  rood enz..
Maar als je meer het type voor een stoere spijkerbroek, dan vind je bij ons prachtige jeans riemen in zowel basic kleuren als in allerlei verschillende
combinaties van kleuren met tinten blauw, rood, geel, grijs, groen, zwart, groen enz..
Wij hebben ook jeans riemen in fraaie pastelkleuren.

Onze jeans riemen passen altijd. Dat komt omdat ze elastisch zijn en daardoor zijn ze tot wel 20 cm rekbaar. Een riem van 105 cm past daardoor als je een middel hebt van 95 - 115 cm.
Elastische jeans riemen zitten ook veel comfortabeler dan leren riemen. Ze zijn zacht en toch stevig.
Doordat ze elastisch zijn, zit een spijkerbroek en alle andere vrijetijdskleding als een joggingbroek met een elastieken band. We weten allemaal wel hoe die zitten.
Jouw jeans zakken niet meer af door onze jeans riemen.

Maar het meest leuke is dat ze mooier staan dan leren riemen; jouw jeans verfraaien en je zult zien dat je meer adhesiebetuigingen van vrienden en vriendinnen zult krijgen dan van andere jeans riemen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, wij slaan geen persoonlijke gegevens op.
. . .
Mail: verkoop@elastische-riemen.nl
Alg. voorwaarden
Over ons
l