Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
1      Algemeen
1.1   Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen elastische riemen.nl hierna te noemen de leverancier .
1.2    Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met deze leverings- en betalingsvoorwaarden, het privacy en cookies beleid akkoord gaat.

2      Levering
2.1   De leveringstermijn kan als het product in voorraad is maximaal oplopen tot 5 dagen. (2 -3 werkdagen). De levering vindt plaats na ontvangst van uw betaling.
2.2   De levering gaat vrnl per post.
2.3   Zendingen naar België worden verhoogd met € 7,50,- i.v.m. hogere tarieven van de post.
2.5  Klanten kunnen een bestelling tot het moment van verzending annuleren.

3       Gegevensbeheer
3.1    Door het plaatsten van een order worden uw gegevens opgenomen in ons klantenbestand. De leverancier houdt zich aan de AVG en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden, tenzij het juridisch is vereist.

4        Garantie
4.1    Als na ontvangst blijkt dat er iets onjuist, of beschadigd enz. is dan zenden wij u binnen enkele dagen een nieuw product toe,
4.2   Indien het product is gebruikt, gerepareerd, gedragen en/of is gewassen, vervalt de garantie.

5       Aansprakelijkheid
5.1    Afnemer zal leverancier niet aansprakelijk stellen voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg is van het gebrekkig functioneren door verkeerd gebruik. Elastische riemen mogen uitsluitend door de lussen van een broek worden gedragen. Ander gebruik is voor risico van de gebruiker/afnemer.

5.2    U zult de leverancier niet aansprakelijk stellen voor het verkleuren, krimpen of slijten van de stof van de artikelen, noch voor andere gebreken die tijdens het gebruik van het artikel kunnen optreden.

6       Recht van retour
6.1    Wij doen ons best om een goed product te leveren. Mocht het product niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling het product zonder opgaaf van reden op uw kosten retourneren. Uiteraard niet gewassen en ongedragen.
Als u een verkeerd artikel hebt gekregen dan kunt u ons mailen en aangeven hoe u wilt dat het wordt opgelost.
 
7        Afbeeldingen
7.1     De werkelijke kleuren en maat van de artikelen kunnen iets afwijken van de op uw scherm getoonde afbeeldingen. Wij doen ons best de kleuren zo goed mogelijk weer te geven.

8        Overmacht
8.1     De leverancier is niet aansprakelijk, indien en voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht.

9        Klachten
9.1     Heeft u over de diensten en/of artikelen een klacht, mail ons dan op verkoop@elastische-riemen.nl
Vergeet niet te vermelden hoe u wilt dat de klacht wordt opgelost.

I. Konings / Elastische riemen.nl
Jansoniusstraat 99
2523 HC  Den Haag
tel: 06 - 46187936
KvK den Haag 72649690
BTW nr.: NL 145820269 B01

Mail: verkoop@elastische-riemen.nl

(v.a. € 7,50 per stuk)

 


 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, wij slaan geen persoonlijke gegevens op.
. . .
Mail: verkoop@elastische-riemen.nl
Alg. voorwaarden
Over ons
l