Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Herenriemen

Onze herenriemen zijn elastisch. Ze zijn 105 lang, maar rekken door hun elastisciteit tot 115 cm.
Wij verkopen herenriemen in 80 verschillende kleuren en kleurencombinaties.

Herenriemen zijn een belangrijk onderdeel van de outfit van een man. Niet alleen als middel om een broek op de juiste plaats te houden, maar ook omdat spijkerbroeken en vrijetijdsbroeken altijd lusjes voor een riem hebben.
Herenriemen verfraaien de kleding. Meerkleurige elastische herenriemen geven daarbij net dat vrolijke accent aan kleding. Zij geven iedere spijkerbroek en alle vrijetijdskleding een heel persoonlijke uitstraling.
 
U vindt door het grote assortiment aan kleuren van onze riemen er altijd wel meer dan één die de emotie van de drager of van uzelf op die dag weergeeft. Een leren riem is bruin of zwart, soms donkerblauw en veel meer mogelijkheden zijn er niet. Riemen geven een conservatieve sfeer of een vrolijke sfeer aan de drager.
        

Enkelkleurige   en   Meerkleurige

(v.a. € 7,50 per stuk)

 

Elastische herenriemen

Elastische herenriemen zijn zoals het woord al zegt gemaakt van elastisch materiaal en passen daardoor vrijwel altijd. Dat heeft te maken met het gegeven dat elastische riemen geen gaatjes hebben die om de 4 cm in het materiaal zijn geboord. De pin van de gesp past op elk punt in de riem en laat geen sporen na als je de pin er weer uithaalt en een centimeter verder of minder ver weer door de riem steekt.
Daarbij is het elastische materiaal veel zachter dan een stugge leren riem, waardoor zelfs stomadragers en PD dialyserende nierpatiënten hem gemakkelijk kunnen dragen.
Elastische riemen steunen wel, maar hinderen niet en dat is een heel groot voordeel ten opzichte van leren riemen.

Wij leveren elastische riemen in de meest voorkomende maat van 105 cm. Deze zijn te dragen door mannen met een middel tot 115 cm, want de riem is gemakkelijk tot 125 cm uit te rekken.
Daarbij komt dat een elastische riem altijd in gebruik blijft. Met name als de drager een dieet volgt en daardoor in omvang vermindert. Een leren riem heeft dan uitgerekte gaatjes en die zijn als je die riem een of meer gaatjes verder aantrekt absoluut lelijk.
En als de drager geen dieet volgt maar eet wat die eet en die eet en ook die derde eet en dus zwaarder wordt ;) dan past de riem totdat zijn middel meer dan 125 cm groot is nog steeds.


 
 
   
 
Foto
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, wij slaan geen persoonlijke gegevens op.
. . .
Mail: verkoop@elastische-riemen.nl
Alg. voorwaarden
Over ons
l